Yıldıztepe Kayak Merkezi günübirlik tatilcilerin gözdesi oldu

Yıldıztepe Kayak Merkezi günübirlik tatilcilerin gözdesi oldu.Çankırı’da bulunan Yıldıztepe Kayak Merkezi günübirlik tatilcilerin akınına uğradı.

Ilgaz ilçesinde bulunan kayak merkezine gelen vatandaşların kimisi telesiyeje binerken kimisi de kayak yaptı. Kaymayı yeni öğrenenler olduğu gibi riske girmeden kızakla kayanlar da vardı.

Yapraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Esra Durmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla birlikte buraya geldiklerini söyledi.

Günübirlik tatil için bölgenin çok uygun olduğunu belirten Durmaz, “Arkadaşlarınızla bir şeyler yapmak için burası çok güzel bir yer. Geldiğimiz için biz çok mutlu olduk. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederim” dedi.

Telesiyejle gezmenin kendilerine çok iyi gediğini ifade eden Durmaz, “Burası çok güzel bir yer. Birlikte teleferiğe bindik, mangalda sucuk ekmek yaptık, kızakla kaydık. Gerçekten çok eğlendik” ifadelerini kullandı.

Şeyma Kale ise lise 12. sınıf öğrencisi olduğunu, YGS’ye çalıştığını belirterek, “Sıkı bir ders çalışma dönemine girdik. Bir gün de olsa buraya stres atmaya geldik. Çok eğlendik. Bizler için iyi oldu” diye konuştu.

Hacer Okutkan da doğum gününü Yıldıztepe’de kutladığını ifade etti. Karlar altında güzel bir doğum günü olduğunu dile getiren Okutkan, “Bugün doğum günümdü. Arkadaşlarım benim burada doğum günümü kutladı. Çok güzel ve eğlenceli bir doğum günü oldu” dedi.