Davraz Motosnow Yarışları

Davraz Motosnow Yarışları :Isparta Motosiklet Kulübü (ISMOK) tarafından Davraz Kayak Merkezi’nde, Türkiye’nin ilk “Motosnow” (kar üzerinde motosiklet) yarışı düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışın gerçekleştirilmesi için ISMOK’un kendilerine teklif sunduğunu, kentin tanıtımı açısından yarışları çok önemsediklerini söyledi. ISMOK Başkanı Mustafa Yavuz Öz de Davraz Kayak Merkezi’nin tanıtımı açısından neler yapılabileceğini düşündüklerini belirterek, “Davraz’da motosnow yapılabilir mi diye düşündük. Geçen yıl deneme sürüşleri yaptık. Bu işin yapılabileceğine kanaat getirince projemizi Türkiye Motosiklet Federasyonu’na sunduk ve projemiz kabul gördü” dedi.

Yarışlar Davraz Kayak Merkezi’nde oluşturulan pistte 22 Şubat Cumartesi günü sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. Sıralamanın ardından 23 Şubat Pazar günü 5 takımın katılımıyla Türkiye Motosnow Yarışı gerçekleştirilecek. Yarışın yapılacağı gün, ülkenin çeşitli yerlerinden gelen 100 kadar paraşütçü de gösteri uçuşu yapacak.