Erciyes Kayak Merkezi, 2020 Sezonu Teleferik Bilet Ücretleri Belli Oldu

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Kayseri’deki Erciyes Kayak Merkezi’nde 2019-2020 kayak sezonunun teleferik (skipass) bilet ücretleri belli oldu.

Erciyes, coğrafi konumu itibariyle de “Dünyanın En Merkezi” konumundaki kayak merkezidir. Türkiye’den dünyanın1/3 ’lük kısmına 4 saatlik bir uçuşla erişmek mümkün. İstanbul’dan da Kayseri’ye her gün 15 tarifeli uçuşla oldukça ekonomik ve yüksek konforda ulaşılıyor. Erciyes’in İstanbul’a olan 1 saatlik uçuş mesafesi Erciyes Kayak Merkezi’ni yerli ve yabancı turistler açısından oldukça cazip kılıyor. Diğer yandan Erciyes Kayak Merkezi, Kayseri Havalimanı’na 25 dakika, Kayseri şehir merkezine 20 dakika ve Kapadokya’ya 60 dakika uzaklıkta bulunuyor. Şehir merkezinden duble yol ile Erciyes’e otoban konforunda ulaşım sağlanabiliyor. 102 kilometreye ulaşan ve zorluk derecelerine farklılıklar gösteren 34 adet pist seçeneği ve modern liftleriyle Erciyes Kayak Merkezi, kayakseverlere sunduğu imkanların yanı sıra bol oksijenli dağ havasında tatil yapmak isteyenlerin de gözdesi.

ERCİYES KAYAK MERKEZİ 2019-2020 TELEFERİK (SKİPASS) BİLET ÜCRETLERİ

erciyes kayak merkezi sezonu teleferik bilet ucretleri belli oldu
erciyes kayak merkezi sezonu teleferik bilet ucretleri belli oldu
erciyes kayak merkezi ek hizmet ucretleri
erciyes kayak merkezi ek hizmet ucretleri

0-6 Yaş Grubu Ücretsiz
Eğitim Amaçlı Kullanılan Hisarcık Kapı T-Bar Tesisi Ücretsiz.
Erciyes Kayak Merkezi Biletleri Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tarafından Satılmaktadır.

BİLETLEME GENEL KURALLARI

Sezon başında alınan biletler aynı kış dönemi içerisinde kullanılması gerekir. Biletler bir sonraki sezona devretmez.

1-7-14-30-50-500 çıkış bazlı biletler sezon boyunca herhangi bir günde kullanılabilir.

Biletler sezon boyunca istenildiği zaman kullanılabildiği gibi, süre kısıtlaması olmadan ve birden fazla kişi tarafından aynı anda kullanılabilir.

Olumsuz hava şartları, engellenemeyen arızalar ve öngörülemeyen durumlarda gün içerisinde tesisler kapatılma mecburiyetinde kalındığında bilet iadesi kabul edilemez. Kullanıcı o bileti başka bir günde kullanım hakkına sahiptir.

Kayak yaparken oluşacak kazalar kayakçının kendi sorumluluğundadır. Kayseri Erciyes A.Ş. herhangi bir şekilde oluşacak kazalardaki zararlardan sorumlu değildir.

Belirlenmiş pist dışında kaymanız halinde ya da kural dışı davranışlardan kaynaklı olası kazalarda tüm sorumluluk size aittir şirketimiz bu konuda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

Alınan bilet sahibine herhangi bir sigorta hakkı kazandırmaz. Her bilet sahibi kendi şahsi sigortasını yaptırmakla mükelleftir.

Kaybedilmesi veya herhangi bir şekilde biletin zarar görmesi durumunda bilet yenilenmez.

Her misafir istenildiğinde biletlerini görevli personele ibraz etmekle yükümlüdür. Sahte veya geçerliliğini yitirmiş bilet kullanım tespitinde cezai işlem uygulanır.

Bilet sahipleri tesis ve pistlerin kullanım kurallarına uymak zorundadır. Başkalarının güvenliğini tehdit edecek şekilde davranış içerisinde bulunanların biletleri iptal edilir pist ve tesisleri kullanması yasaklanır.

Fiyatlara K.D.V. dahildir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*