Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylasına Nasıl Gidilir?

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 1500 metre uzunluğundaki 8 kişilik, 24 kabinden oluşan teleferik hattı ile Bağbaşı kent ormanından 1400 metre rakımlı Bağbaşı Zeytin Yaylasının o güzel ve muhteşem doğasındaki yaylasına o muhteşem manzaralı yolculuk sonrası ulaşılı9yor.

Bağbaşı Yayalası’nda Teleferiğe binmek isteyen vatandaşların ulaşımı için Denizli Büyükşehir Belediye otobüslerinden 22/T’nin Hafta Sonları her 15 dakika, Haftaiçi ise 30 dakika aralıklarıyla geçiş güzergahları üzerindeki duraklardan ulaşım sağlamak mümkündür.

(22/T Garaj – Öğretmenevi – Gazi Mustafa Kemal Bulvarı – Çınar – İstiklal – Pamukkale Belediyesi – Acıpayam Bulvarı – Yurtlar Kavşağı – Pamukkale Üniversitesi Hastanesi – Yeni Yol – Teleferik Alt İstasyonu güzergahında çalışmaktadır.)

MİNİBÜSLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİR MİYİM?

Yeniyol Güzergahında çalışmakta olan ve Gökpınar istikametine giden minibüsler Teleferik Alt Biniş İstasyonuna ulaşım sağlayabilmektedir.

TAKSİ İLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİR MİYİM?

Teleferiğe Denizli’nin heryerinden taksi ile ulaşabilme imkanına sahipsiniz.

KENDİ ÖZEL ARACIMLA GİDEBİLİR MİYİM? ARACIMI PARK EDECEK YERLER MEVCUT MUDUR?

Özel aracınız ile gidecekseniz Bağbaşı tarafına geldiğinizde zaten tabelalar sizleri karşılıyor. Çok uzak gibi durmasına rağmen kısa sürede ulaşım sağlıyorsunuz. 300 araçlık ücretsiz Denizli Büyükşehir Belediyesi Teleferik Alt İstasyon otoparkında aracınızı park etme ve Teleferik Keyfini gönül rahatlığıyla yaşama olanağı bulabiliyorsunuz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*