Karaman Belediyesi Coronavirüsüne Karşı Önlemlerini Alıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Coronavirüs sebebiyle yurt genelinde olduğu gibi Karaman Belediyesi de önlemlerini aldı.

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkarak kısa sürede dünyaya yayılan virüse karşı tüm ülkelerde tedbirler alınmaya devam ederken Karaman Belediyesi de, her ne kadar ilimizde coronavirüse rastlanmamış olsa da önlemlerini sıklaştırdı. Karaman Belediyesi toplu taşımada vatandaşların yoğun olarak kullandığı belediye otobüslerinde dezenfekte ve temizlik çalışması yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Sağlık bakanlığından yapılan açıklamada yurt dışından ülkemize gelen bir Türk vatandaşında coronavirüs tespit edildiği belirtildi. Coronavirüsün Karamanımızda görülmemiş olmasına rağmen vatandaşlarımızın sağlığını ihtimallere bırakmıyoruz. Bunun için geçerli olan tüm terdbirlerimizi alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. İlk önlem olarak toplu taşıma araçlarında dezenfekte işlemlerini başlattık. Belediye otobüslerimiz özel ilaçlarla dezenfekte edilerek tüm içyüzeylerin temizliği yapılmakta ve bu çalışmalar rutin olarak devam etmektedir. Halkımızın sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz. Çalışmalarımıza ve gereken tüm tedbirleri alamaya devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*