Erzurum Kayak Kulübü ’ne Taze Kan

Erzurum Kayak Kulübü ’ne Taze Kan :Türk kayağının önde gelen kulüplerinden Erzurum Kayak Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapıldı.

Genel kurul sonucunda başkanlığa işadamı Bülent Ülker seçildi…
Türk kayağına 1960 yılından bu yana hizmet eden, müzesinde onlarca kupa bulunduran Erzurum Kayak Kulübü’nde yapılan olağanüstü genel kurulla yönetim değişti. Başkan Nuri Tüzemen’in aday olmadığı genel kurula tek aday olarak giren işadamı Bülent Ülker, oyların tamamını alarak 3 yıllığına kulüp başkanı seçildi.

Palandöken Kayak Merkezi’ndeki kulüp tesislerinde yapılan olağanüstü genel kurulda Kulüp Başkanı seçilen Bülent Ülker’in yönetiminde de Erzurum’un önemli işadamları yer aldı. Ülker’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Mesut Demirci, İbrahim Şenpolat, Serdar Kömeç, Nuri Tüzemen, Ceyhun Araz ve Özkan Güler.

Yeni Başkanı Bülent Ülker, 54 yaşını kutlayan ve Türkiye’nin en köklü kulüplerinden biri olan Erzurum Kayak Kulübü’nü daha da yukarılara taşımak, olimpiyatlara gidebilecek sporcular yetiştirmek istediklerini söyledi.

Başkan Ülker, “54 yıl önce kurulmuş bir kulübe başkan olmak benim için büyük bir gurur kaynağı. Bize güvenenleri mahçup etmemek için ben ve ekip arkadaşlarım, elimizden gelenin en iyisi yapacağız” dedi.

ÜLKER: İLK İŞİMİZ, BİNAMIZI KURTARMAK!
Başkan Ülker, Erzurum Kayak Kulübü’ne ait olan Palandöken Kayak Merkezi’ndeki binanın Özelleştirme İdaresi tarafından “özelleştirme kapsamı”na alındığını, yönetim kurulu olarak ilk iş olarak bu konuya eğileceklerini söyledi.

Ülker, “Burada yapılan ciddi bir yanlış var. Bu yanlışı düzeltmek için gereken her yolu deneyeceğiz. Arsa hazinenin ama üzerindeki yapı kulübümüzün kendi imkanlarıyla yapılmış. Palandöken’de bazı yerler kapsam dışında bırakılırken, 54 yıldır Türk kayağına sporcular yetiştiren bir kulübün binasının kapsama alınmasının tezatlığını da kamuoyunun takdirine bırakıyorum” diye konuştu.