Organizasyonların Çekim Merkezi Olympos Teleferik

Birçok organizasyona ev sahipliği yapan Olympos Teleferik son olarak Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışlarına ev sahipliği yaptı.

Antalya’nın alternatif turizm merkezlerinden birisi olan Olympos Teleferik, bölgede yapılan organizasyonlara verdiği destek ile de adından söz ettiriyor. Tahtalı Dağı ile Akdeniz’i birbirine bağlayan ve bulunduğu konum itibariyle birçok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Olympos Teleferik son olarak düzenlenen ve deniz seviyesinden başlayıp Tahtalı Dağının 2365 metre yüksekliğindeki zirvesinde sona eren Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışlarına ev sahipliği yaptı.
Geçtiğimiz hafta Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen ve 18 ülkeden 150 sporcunun katıldığı 3 üncü Red Bull Sea to Sky yarışı, 2365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı etabıyla tamamlanmıştı. Dünyanın en zorlu ve en eğlenceli parkurları arasında gösterilen yarışları tamamlayan çok sayıda motosikletçi, zirvede düzenlenen ödül töreni sonrası Olympos Teleferik Genel Müdürü ile bir araya gelerek tesisi hakkında bilgiler almış ve hayranlıklarını da kendilerine iletmişlerdi.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamasında, “ Olympos Teleferik bölgede turizmin 12 aya yayılması adına gerçekleştirilen çok sayıda organizasyona gereken desteği vermektedir. Bu organizasyonlar arasında yer alan Kemer Enduro Kulübünün ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta düzenlenen Red Bull Sea to Sky Enduro Motosiklet yarışlarına da zirvede ev sahipliği yaptık. Zorlu parkurlar ile sahilden zirveye ulaşan sporcular ile zirvede buluşmuştuk. Dünyaca ünlü sporcuların özellikle tesisimiz için ve bölgemiz için söyledikleri övgü dolu sözler bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Kaynak : www.kemerhaber.com

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*