Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi Yeni Sezona Hazır

Kars Valisi Rahmi Doğan , yeni sezon öncesi Sarıkamış Kayak Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Sarıkamış İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman ve Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Yiğit’in de hazır bulunduğu ziyarette Vali, Valilik tarafından yaptırılan ve yeni sezonda hizmete girecek olan 43 Milyon TL bedelli modern kapalı telesiyej sistemi başta olmak üzere kayak merkezi ve oteller bölgesinde yapılan çalışmalarda incelemelerde bulundu.

İncelemeleri kapsamında yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali, çalışmaların yeni sezon öncesinde bitirilmesi için talimatlarda bulundu.

Vali Doğan burada yaptığı açıklamada; Sarıkamış Kayak Merkezi için bu yıl çok ciddi anlamda yatırımların yapıldığını, bu kapsamda 43 Milyon TL ile yeni kapalı modern telesiyej sisteminin yeni sezonda hazır olacağını belirtti.

Valilikce kayak merkezindeki diğer tesislerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının da tamamlandığını belirten Vali, Sarıkamış Kayak Merkezinin yeteri kar kalınlığına ulaşması ile yeni sezonda yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayacağını söyledi.